Een groenere chemische industrie met AvoRe

Een groenere chemische industrie met AvoRe

AvoRe NV is nu de officiële verdeler van Hebro producten in de Benelux!

Hebro chemie heeft zijn hoofdkwartier in Mönchengladbach (Duitsland) en is een voorname verdeler van multi-purpose chemicaliën van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf werd reeds gesticht in 1976 en kan U vandaag een brede productrange aanbieden, bestaande uit zeer innovatieve en zeer effectieve producten - zowel voor industrie als de dienstensector of publieke instellingen.

Deze producten zijn zodanig ontwikkeld dat zij een meerwaarde bieden in het alledaagse leven, met het oog op het behoud van natuurlijke bronnen en het naleven van medische normen. Neem nu een kijkje op de verschillende Hebro producten. U zal niet teleurgesteld zijn.

Strenge QHSE wetgeving (quality, health, safety & environment), samen met de productie vormen de solide basis voor nieuwe ontdekkingen in het succesverhaal van Hebro.

Daarom zijn alleen de beste materialen goed genoeg.

Daarom zijn alle producten ook zeer grondig getest, zowel in het labo als in de praktijk.

Daarom zijn zulke intensieve kwaliteitscontroles zeer belangrijk. Deze processen worden uitgevoerd volgens DIN EN ISO 9001, DIN EN ISO 14001 and OHSAS 18001.

"Initiating stimuli for people and the environment". Deze slogan is voor Hebro chemie tegelijk een claim maar zeker ook een garantie naar de klant toe.

Het productgamma van Hebro bestaat voornamelijk uit:

- Verfverwijderaars en water behandelingsmiddelen

- Koelvloeistoffen en metaalbehandelingsmiddelen

- Schoonmaak- en verzorginsproducten

- Producten voor onderhoud en herstelling

 

Voor meer informatie kan U altijd terecht op de website van Hebro chemie of U kan ons contacteren via hebro-benelux[at]avore.be